Akoestiek

Betere prestaties bij optimale akoestiek

Een kantoor is geen stiltecentrum. Bij dynamiek hoort een symfonie van printers, ratelende toetsenborden, telefoonsignalen en stemmen van collega’s. Maar die typische kantoorgeluiden mogen niet hinderlijk zijn. Dat gaat immers ten koste van het comfortgevoel en de concentratie. Een optimale akoestiek draagt bij aan betere prestaties.

Projectinrichting is ook aandacht voor akoestiek

Het landschaps- of open-space-kantoor, afgestemd op Het Nieuwe Werken, stimuleert interactie en saamhorigheid, maar kan de privacy en concentratie in de weg zitten. Daar houden wij als projectinrichter rekening mee. Ook bij een herinrichting of restyling. Met de slimme toepassing van flexibele en isolerende scheidingswanden, bijvoorbeeld. Of door te kiezen voor een dempende, geluidsabsorberende vloerbekleding. Ook adviseren wij vaak om printers, scanners en andere apparatuur op centrale, goed geïsoleerde plekken te zetten.

Akoestische zit- en werkunits

Groentoepassingen, opbergsystemen met fluisterende schuifdeuren, dempende wand- en plafondsystemen. Ze dragen allemaal bij aan een optimale akoestiek waar medewerkers zich prettig bij voelen. En om het compleet te maken: steeds meer kantoormeubelfabrikanten ontwikkelen innovatieve zit- en werkunits waarmee medewerkers zich van de kantoorruis kunnen afsluiten.

Decoratieve, geluiddempende panelen

Wij hebben ons gespecialiseerd in ontwerp en productie op maat van geluiddempende fotopanelen die een unieke, visuele en ruimtelijke dimensie aan de kantoorinrichting toevoegen. Deze panelen, vaak in megaformaat, optimaliseren de akoestiek en minimaliseren geluidshinder. Tegelijkertijd fungeren ze als sfeervolle wanddecoratie. Alle visuals zijn mogelijk. De fotopanelen zijn snel te monteren en zowel geschikt voor nieuw in te richten kantoren als voor bestaande situaties die vragen om een betere akoestiek.

Waarom bedrijven en instellingen projectinrichter Egner inschakelen voor een optimale akoestiek

  • Deskundige analyse van bestaande situatie
  • Heldere rapportage en snel uitvoerbare praktische oplossingen
  • Luisterend oor voor klachten van medewerkers
  • Unieke ervaring met en expertise in akoestische fotopanelen met visuele en decoratieve meerwaarde

Medewerkers met geluidgerelateerde klachten?

Egner inventariseert, adviseert en reikt oplossingen aan.


Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek