Werkplekonderzoek

Met een werkplekonderzoek weet je waar je aan toe bent

Iedereen wil gezondheidsklachten verhelpen of voorkomen. Maar waar begin je? Een werkplekonderzoek legt letterlijk pijn- en knelpunten bloot en vormt een gedegen basis voor een gedetailleerd ergonomisch advies. Zo dring je klachten en verzuim terug en draag je bij aan een plezierige, gezonde werkomgeving.

Een werkplekonderzoek werkt ook preventief

Ook als er nog geen klachten zijn, is een werkplekonderzoek altijd van toegevoegde waarde. Immers: voorkomen is beter dan genezen. We voeren dat werkplekonderzoek volgens de laatste normen voor je uit en kijken naar aspecten als: fysieke belasting, ergonomie van de werkplek en omgevingsfactoren zoals klimaat, verlichting en werkgedrag. Je ontvangt een gedegen rapportage met verbeterpunten en adviezen.

Desgewenst verwijzen we individuele medewerkers door naar een arbo-arts of fysiotherapeut. Ook geven wij medewerkers ter plekke tips en instructies die bijdragen aan een betere, minder belastende werkhouding en organiseren we speciale workshops. Het werkplekonderzoek is een gratis service voor klanten van Egner.

Een werkplekonderzoek biedt uitkomst als

  • Medewerkers klachten hebben die met hun werkhouding samenhangen
  • Je in een zo vroeg mogelijk stadium klachten wilt voorkomen
  • Je een werkomgeving wenst waarin medewerkers zich thuis voelen en gehoord weten
  • Reductie van ziekteverzuim hoog op de agenda staat
  • Je er alles aan wilt doen om medewerkers fit en gemotiveerd te houden

Liever fitte en tevreden medewerkers?


Vraag nu een gratis werkplekonderzoek aan