Flexwerkplekken

Functioneel en representatief – je flexibele werkplek in Den Helder

Nederland flexibiliseert, ons werk flexibiliseert. Dankzij slimme IT-voorzieningen kunnen we overal en altijd doen wat we moeten doen, bij wijze van spreken aan de keukentafel. Maar soms is het handig om over een professionele werkplek te beschikken, incidenteel of op vaste momenten in de week. De best ingerichte flexibele werkplekken van Den Helder vind je bij Egner.

 

Maak nu je reservering

Flexibele werkplekken met maximaal comfort

Dat de flexibele werkplekken, vergaderruimtes en conferentievertrekken van Egner Kantoorcentrum van alle gemakken zijn voorzien, spreekt voor zich. Projectinrichting is ons vak en onze flexibele werkplekken zijn onze paradepaardjes. Onze werk- en vergaderruimtes zijn sfeervol ingericht en uitgerust met modern en ergonomisch verantwoord kantoormeubilair. Slimme projectverlichting en een optimale akoestiek dragen bij aan je werkcomfort.

Je hebt toegang tot WiFi en beschikt over verschillende faciliteiten, zoals koffie- en theevoorzieningen. Het Egner Kantoorcentrum is gunstig gelegen bij de belangrijkste uitvalswegen van Den Helder en biedt goede parkeervoorzieningen. Je flexibele werkplek is ook goed bereikbaar per openbaar vervoer. Op 150 meter afstand bevindt zich een bushalte.

Privacy verzekerd

Je huurt bij ons flexibele werkplekken en vergaderruimten per uur, per dagdeel of per dag. De tarieven zijn realistisch en transparant. Alle extra faciliteiten en services zijn bij het huurbedrag inbegrepen – zonder bijkomende kosten achteraf. Je weet dus precies waar je aan toe bent. De reserveringsprocedure is helder en betrouwbaar. Bij Egner Kantoorcentrum ben je welkom om in alle rust te werken of te vergaderen. Ook kun je onze ruimten huren voor mediation of trainingen en presentaties. Privacy verzekerd.

Een flexibele werkplek huren bij Egner Kantoorcentrum in Den Helder is een oplossing voor...

  • Zzp’ers die aan huis werken en af en toe een plek zoeken waar ze zich optimaal kunnen concentreren
  • Ontvangst van klanten in een professionele, representatieve omgeving
  • Incidentele samenwerkingsprojecten
  • Ondernemers die tijdelijk of periodiek behoefte hebben aan extra werkplekken
  • Bedrijven die behoefte hebben aan representatieve ontmoetings- en vergaderruimten
  • Zakelijke gesprekken op neutraal terrein
  • Trainingen en zakelijke speeddates

Flexibele werkplek of vergaderruimte huren?

Egner Kantoorcentrum Den Helder heet je welkom.


Maak nu je reservering