Ergonomie

Werkgerelateerde klachten? Ergonomie helpt erger voorkomen!

Rug-, schouder- en nekklachten, pijnlijke polsen door langdurig muis- en toetsenbordgebruik, spanning in de benen door een verkeerde zithouding. Het zijn veelvoorkomende klachten die samenhangen met kantoorwerk. Met ergonomisch kantoormeubilair verklein je de risico’s op dergelijke klachten. Dat is extra belangrijk, omdat we steeds langer doorwerken.

Van ergonomisch advies tot complete projectinrichting

Ergonomie is een van de belangrijkste aspecten van projectinrichting. Wij kennen de regels en normen voor de ergonomische werkplek en reiken vandaaruit passende oplossingen aan. Daarbij houden we rekening met de nieuwste ontwikkelingen. Denk aan elektrisch verstelbare zit/sta-bureaus en –werktafels, dynamische bureaustoelen die zorgen voor wisselende werkhoudingen, en zogeheten bureaufietsen en worktrainers. Actief kantoormeubilair houdt je fit en geeft blijk van modern, verantwoord werkgeverschap. Egner werkt nauw samen met arbospecialisten en fysiotherapeuten en voert tegen unieke voorwaarden een werkplekonderzoek voor je uit. Al klant bij Egner? Dan is het werkplekonderzoek gratis!

Aandacht voor ergonomisch verantwoorde werkplek

Wat vroeger RSI heette, staat nu bekend als CANS – Complaints of Arm, Neck and/or Shoulder. Naarmate we meer met computers werken, neemt de kans op deze klachten toe. Met als gevolg: minder focus op het werk en meer ziekteverzuim. Door werkplekken ergonomisch verantwoord in te richten, zijn veel klachten te voorkomen. Medewerkers blijven fitter, het plezier in de werkzaamheden neemt toe en de kans op ziekteverzuim neemt af.

Dit is waarom bedrijven en instellingen vertrouwen op Egner voor de inrichting van een ergonomische werkplek...

  • Deskundig advies, gericht op de eindgebruiker
  • Samenwerking met arbospecialisten en fysiotherapeuten
  • Representatief aanbod van ergonomisch kantoormeubilair in eigen showroom
  • Heldere uitleg en instructies, ook op locatie
  • Inzicht in laatste trends actief en dynamisch kantoormeubilair
  • Focus op snel uitvoerbare en betaalbare oplossingen
  • Werkplekonderzoek en –advies tegen zeer gunstige condities

Werkgerelateerde klachten die snel om een oplossing vragen?

Egner legt de vinger op de zere plek.


Bezoek onze showroomMaak een adviesafspraak