Projectinrichting

Projectinrichting met focus op werkplezier, vitaliteit en betere prestaties

Een werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt draagt bij aan werkplezier en betere prestaties. Dat is voor ons de essentie van projectinrichting. Daarom kijken we goed naar de verschillende activiteiten en werkzaamheden en verplaatsen we ons in de eindgebruiker. Niet de producten, maar de mensen staan centraal in de oplossingen die we bieden.

Projectinrichting begint met de menselijke maat

Kunnen medewerkers tijdens het werk van houding wisselen, zodat ze langer fit blijven? Ligt de nadruk op interactie tussen collega’s of is er juist behoefte aan concentratieplekken? Dragen loungevoorzieningen bij aan de motivatie en productiviteit en hoe flexibel moeten vergader- en ontvangstruimten zijn? Dat is waar wij als projectinrichter op focussen. En natuurlijk kijken we ook naar sfeer, stijl en representatie. Ons team vult het volledige plaatje voor je in – deskundig en onafhankelijk.

Bekijk onze projecten

Waarom bedrijven en instellingen vertrouwen op Egner als projectinrichter...

  • Deskundige analyse en onafhankelijk gratis advies
  • Gedetailleerde uitwerking en strak geregisseerde uitvoering
  • Breed assortiment kantoormeubelen voor ieder budget
  • Lokaal netwerk van architecten en onderaannemers
  • Nuchtere kijk op zaken, maximale flexibiliteit
  • Kantoormeubelen voelen, testen en beleven in eigen showrooms
  • Twintig jaar ervaring in projectinrichting – van individuele werkplek en directiekamer tot complete kantoren met 100 werkunits of meer

Aannemer van de binnenkant

Maar projectinrichting behelst meer. De uitvoering is minstens zo succesbepalend als het concept en ontwerp. Dat betekent: organiseren, coördineren, regisseren, installeren. Zonder lopende werkprocessen te verstoren en medewerkers of klanten voor de voeten te lopen. Wij garanderen dat alle puzzelstukjes op het juiste moment op hun plaats vallen. Als ‘aannemer van de binnenkant’. Met ruim twintig jaar ervaring. Wanden zetten? Leidingen verleggen en die nieuwe pantry aansluiten? Wij regelen de vakman en zorgen ervoor dat iedereen op het afgesproken moment plezierig en veilig aan het werk kan.

Een werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt?

Egner inventariseert, adviseert en reikt oplossingen aan.


Bezoek onze showroomMaak een gratis adviesafspraak