Printoplossingen

Geen printers maar print-totaaloplossingen die ontzorgen

Je vindt bij ons printers en multifunctionals voor individuele werkplekken van betrouwbare merken, zoals Brother, HP en Kyocera. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in efficiënte totaaloplossing voor alle scan-, print- en kopieeractiviteiten. Wij maken een deskundige analyse van printbehoeften en –patronen voor zowel kleine als grotere kantoren en instellingen. Met als doel: een complete oplossing tegen scherpe, transparante kosten. Kies voor minder rompslomp, meer productiviteit en de stabiele kwaliteit van multifunctionele machines van Kyocera Document Solutions.

Alles-in-één printoplossingen

Het papierloze kantoor? Vergeet het maar! Hoe meer werkprocessen we digitaliseren, hoe meer we scannen en printen. Printtechnieken worden betrouwbaarder en duurzamer en steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van efficiënte ‘alleskunners’, ofwel de multifunctionele printer. Wij zijn gespecialiseerd in deze alles-in-één-oplossing en kiezen bewust voor één topmerk: Kyocera. Waarom? Omdat we daar de beste ervaringen mee hebben in prijs/prestatie, betrouwbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Minder kosten, meer kwaliteit

Je bent op zoek naar één of meer machines voor een printoplossing die goed aansluit op de werkprocessen op je kantoor. Ons advies: kijk niet naar de prijs van de machines, maar naar de kostprijs van de te maken prints. Daar zijn immers ook de prijs van de toners en het onderhoud op van invloed. Weet je dat een zwartwit print niet meer dan één cent hoeft te kosten en een kleurenprint niet meer dan drie eurocent? Wij brengen een advies op maat uit, gebaseerd op een slimme inventarisatie. Wij ontzorgen je facilitaire dienst met transparante leasecontracten, waarin alles is inbegrepen. Behalve het papier. Het voordeel voor de klant: printers presteren optimaal en de voorraad toners is altijd op-to-date.

Waarom kantoren en instellingen kiezen voor print-totaaloplossingen van Egner

  • Deskundige inventarisatie van behoeften en werkprocessen
  • Gespecialiseerd in de alles-in-één-printtechniek van topmerk Kyocera
  • Nergens omkijken naar en geen onvoorziene kosten
  • Inzichtelijke kosten per print
  • Concurrerende prijzen voor koop, huur of lease met all-in service
  • Altijd de juiste voorraad toners
  • Direct support bij storingen

Een rendabele oplossing voor specifieke printbehoeften?

Egner adviseert en ontzorgt.


Bezoek onze showroomMaak een afspraak